Első bejegyzés

2014.01.07 00:24

Elit Nőklub

Hogyan váljunk a férfiak számára ellenállhatatlan nővé?

 

Kedves Hölgytársaim, a nevem Vilhelmina és oldalamon arról szeretnék írni nektek, hogy hogyan válhattok ellenállhatatlan nőkké a férfiak számára. Ellenállhatatlanná, mint a mesebeli királynők, kiknek kegyeiért sármos lovagok küzdöttek – semminő félelmet nem ismerve. Sajnos mai társadalmunkban a nők már egyre kevésbe tudnak és akarnak Igazi Nőként viselkedni, nem csoda hát, hogy a férfiakból pasik lettek és a maradék Igazi Férfi is futva menekül nemünk legtöbb képviselőjétől. Nőiességünk dalra fakasztásához pedig éppen e kihaló félben lévő Férfiakra van szükségünk. Fogjunk is hozzá történetünkhöz egy konkrét példán keresztül. Július közepén a standon kellemes melegség járja át angyali testünket és mindenfelől adoniszi férfitestek vesznek minket körül. Szinte látni véljük, ahogy izmos testüket gyengéden végigszántja egy-egy ragyogó izzadtságcsepp, tekintetükből pedig árad a zabolátlan Férfiasság. Nos kedves Hölgytársaim, posztom éppen e fenséges csődörök meghódításáról – illetve betöréséről- fog szólni. Persze mindezt MI kifinomult -nőies- praktikák segítségével fogjuk elérni ;)

 

A legtöbb hölgytársunk -már ha e titulus kijár nekik- a standon úgy próbál sikeres lenni, hogy falatnyi kis bikiniben kelti fel a hímek figyelmét, ezt a figyelmet ugyan meg is fogja kapni, de csakis egy felszínes mértékben. Mi azonban igazi érett Nőkként pont ellenkezőleg fogunk tenni! Fontos a strandos textildarab kiválasztásánál, hogy minél kevesebbet mutasson belőlünk, hiszen mi az erkölcseinkre és presztízsünk adó, öntudatos Hölgyek vagyunk, nem pedig holmi ledér „nőcskék” - már elnézést a kifejezésért. És éppen ez fog ellenállhatatlan vonzalmat gerjeszteni a Férfiakban, hiszen ezek a Nők máris valódi kihívást kezdenek jelenteni számára – felkeltve ezzel a bennük szunnyadó fényes vértezetű lovagot, aki végre ismét „hódíthat”!

Ennél a pontnál valószínűleg érdeklődő férfitekinteteket fogunk látni mindenfelől, de ha ilyet látunk azonnal csapjuk el az ellenkező irányba fejünket, hiszen minket ily lusta és említésre sem méltó módon nem szerezhet meg senki sem. A bátrabbak ennél a pontnál meg fognak minket közelíteni.

Ha nem kellően vonzó számunkra az udvarló, akkor semmi okunk válaszra méltatnunk őt, mitöbb, ránézni sem igen ajánlott. Azonban ha az udvarló kellően vonzó számunkra, akkor napszemüvegünket feltolva ránézhetünk (természetesen mindig hordj napszemüveget) és akár már első mondatára is válaszolhatunk. Egyetlen dolog, amit elfogadhatunk az egy kellemes italmeghívás – a lovag megajándékozza Úrhölgyét. Ha a hátunkat szeretné csak bekenni, akkor finoman utasítjuk el közeledését és olvassuk tovább a kezünkben lévő Női magazint – igen, ezt a presztízs megkívánja. Ha a férfi kiengesztelésül mégis meghívna minket azt már kegyesen elfogadhatjuk, de a kulcs itt is a kimért Nőiesség, miszerint csakis annyit adjunk a férfinak, amit éppen hogy megérdemel vagy úgy gondoljuk, hogy jár neki.

 

A csók

Az ismerkedés egyik legfontosabb mérföldköve az első csók. Valamennyien ilyenkor egy felejthetetlen érzéki csókra gondolunk, elképzeljünk ahogy egy kövér csillagoktól ragyogó nyári éjszakán hercegünk gyengéden magához ölel - ez alatt érezzük fenséges Armani-s illatát, a holdfény megcsillan Rolex karóráján, izmai pedig szétfeszítik fekete Tommy Hilfigeres ingét- fülünkbe suttog valami kellemeset, míg végül nem hallunk semmit, csak a szavai zsongását, és érezzük a szemedeit, a keze forróságát, a szája szomjúságát, míg végül megtörténik a végzetszerű csók.

Erre a legfőbb szabály, hogy az első csókig minimum 12 randinak el kell telnie, különben még ledér nőnek tűnhetnénk hőn szeretett lovagunk szemében.

 

 

 

Az első együttlét

Ezt máris legjobb ha kiverjük lovagunk fejéből – lehetőleg még az ismerkedés elején, különben még hiú reményeket táplálna ez irányba és ez később elkerülhetetlen csalódások ugródeszkájává válhatna. Nem kedves Hölgytársaim! Mi ilyen gaz dolgot sosem cselekedhetünk a Férfiakkal szemben. Mindazonáltal fontos megemlíteni, hogy szüzességünk az egyik legfontosabb tőkénk, amit ha elveszítünk, oda az igazi nőiességünk és az azt körüllengő misztikusságunk is. Szépen is néznénk ki, ha minden sehonnai Adonisz csak úgy megkaphatna minket. Ha mégis így döntenénk ennek viselnünk kell, a női büszkeségre negatívan ható következményekkel, amelyről következő cikkemben fogok írni.